13 travnja 2021

brdsko-planinska područja i terijeri


trenutačna zabava pred trčanje izgleda tako da je juče kurir doneo neke gadgete iz mi happy hour pa sad montiram nadzor i razmeštam kamere po kući i dvorištu, evo neće nijedan ker da protrči da vam uslikam a posle ću po kiši da montiram i treću sa pogledom na parking.

fora je da u aplikaciji možeš da podesiš ponašanje sa IF i THEN, pa odabereš ako primeti neki pokret da snima dok se kretanje ne završi, to ću isprobati kasnije jer u kući imamo samo neke monstruozne micro sd kartice od 128, 200, i 256gb, a ove kamere primaju do 32gb pa to treba nabaviti u toku dana, našao sam za 15 evra komplet tri kartice i adapter, toga nema ni u kini za te pare.

juče sam se setio važne stvari a to je, kada ujutru odeš na trčanje, i to onako na pravo trčanje a ne na futingić od pola sata, onda je popodne najbolje zadovoljiti se bilo kakvom biciklom i ne očekivati čudesa.
štaviše, osim što nije bitna ni dužina ni težina vožnje (mada sam zaglavio na usponima 20%) treba pamtiti samo to da mora biti zanimljivo.
jednom kada ti je zabavno, vreme i težina, vetar i kilometri izgube svaki značaj, i kad zaroniš u avanturu sve će ti biti lepo. eto samo to sam hteo da kažem.
eh da, i jedan terijer mi je zapišao zadnji točak.



1 komentar: