13 studenoga 2022

lajk za hajk


gleda krava mene gledam ja kravu, takav je osećaj i kada na trci prođeš pored nekih POSMATRAČA pa ne znaš da li su ikada videli nekog da trči, a glupo ti da oćutiš, a još gluplje ti da pitaš ŠTA GLEDAŠ JEL IGRA MEČKA i tako prođosmo pored zbunjenih krava a da im ništa nismo rekli. 
i ostala vanserijska zbivanja.
gledao sam neke prečice i o tome bih mogao da nastavim u blogu.
naime...

primetio sam da neki ljudi izgube previše vremena na lutanje, a vreme nam je posebno ograničeno ovako kada su dani najkraći.
i onda ja obično ne preferiram previše lutanja.
jer i ovih "glavnih" puteva ima previše, i treba ih sve apsolvirati.
pa tek posle eventualno u te prečice jelte.
na par mesta sam screen-ovao mapse i povukao crtu kuda je otišao neki SUMNJIV puteljak, da kasnije u google earth pokušam da odgonetnem ima li tu nekog upotrebljivog prolaska, provlačenja, ili ničeg.

tako smo imali samo jedno "lutanje" jer sam video da je jedini uzan kolski put koji je otišao negde spram vrha brda (obeleženog kotom) skroz urastao u trnje.
i onda smo išli dalje glavnim putem koji je krenuo nizbrdo na skroz drugu stranu sveta, pa smo se ipak vratili na vrh koji je bio sav u korenju šiblju i šipražju, i nekako se po strmini kroz gušćak (gusto šiblje?) probili nazad na glavni put.
sve pre i posle toga je bilo poznatim stazama no pod poznate mislim da smo prošli samo par puta pa je itekako godilo podsećanje.

Nema komentara:

Objavi komentar