06 studenoga 2022

lako je pametnima

pametni pišu kad imaju šta pametno da napišu, odnosno pritaje se kada nema ništa novo, da ne kvare prosek pametnosti svojeg pisanja.
a ja imam naviku da napišem da NEMA NIŠTA NOVO, i da to objavim kao veliku novost.
no ima i tu kvaka, ili barem kvačica (mala kvaka, kao što je mala motka mo'čica, jer se tu koristi džoker u vidu "nemog t" pa se po selima moTčica ne izgovara, nego močica).
onda je i mala patka = pačica, hm, ko bi ga znao, moram se raspitati u gornjoj bukovici.

elem ta kvaka se ogleda u tome da uvek mora postojati RAZLOG (*) zbog kojeg "nema ništa novo" i eto prilike da se pojača dramaturgija.
(*) mnogo mi je život izgubio na kvalitetu otkako sam rastavio i pročistio tastaturu i sada više nema neizvesnosti radi li caps lock ili ne, eto tada je uvek imalo nešto novo da se javi, čak i više puta dnevno, ili je radio ili nije, i sve nijanse između, od čvrge preko šamara i pesnice do macole i hiltovke, no svaki put je proradio, upornost se isplati.
i posle kažu da tehnika ne trpi silu, ha!
tehnika možda i ne, ali elektronika bogme uživa i traži još.

a razlog je?
pa lepo, pre neki dan sam oprao kosu i istuširao se i izašao napolje da nešto uradim i bilo je vetra i zaledio mi se mozak i sutradan na bicikli sam primetio da mi JAKO smeta vetar, u par navrata sam na nizbrdicama držao šaku na čelu jer nisam imao kačket.
i tu sam shvatio da sam malo prehladio USIJANU GLAVU.
i sutradan je bilo malo gore i sutradan još gore i danas je otprilike najgore jer sam juče čak i fantazirao da odem na kratko trčanje a danas mi nije ni palo na pamet.
čak me i šetnja od 5km do kraja onog drugog dela grada (parka) i nazad umorila.
i tak.
proći će, kao što sve prođe, možda se malo i odmorim.
a i skoro sam sve backup-ovao sa svih kompjutera i laptopova, što inače ne bih nikad da nisam imao ceo dan na raspolaganju za dosađivanje.

Nema komentara:

Objavi komentar