29 prosinca 2022

da mi je biti morski pas

onda ne bih morao da trčim.
mislim, ne moram ni ovako, ali moramo naći neko opravdanje za utrošak kiseonika, i pomalo smoga.
bila je neka serija na hrvatskoj televiziji sa imenom Smogovci ali se ničeg ne sećam o čemu se radilo, najverovatnije zato što je nisam ni gledao.
jučanji (?) dan mi se završio u turbo režimu ali u pogrešnom turbo režimu, ali kako da vam kažem, turbo režimu se u zube ne gleda, i zbog toga sam turbo režim pomenuo tri puta u istoj rečenici, a eto i četvrtog.

naime bilo bi bolje da se turbo odnosilo na kvalitet, tipa da sam spičio neka ubrzanja, nešto što doprinosi brzini, tehnici, a ne da se turbo odnosilo na povećanje kilometraže ili majlaže.
ako trupćeš samo lagane majlse, ništa od tebe, mora se malo i pružiti korak.
tako daaaa....

to ne bi tako trebalo da ostane zauvek, jer u cilju postizanja cilja, ili sa ciljem dostizanja cilja, i dok trepneš pet puta kažeš cilj u istoj rečenici, nisam imao druge no da tek "sakupljam kilometre" jer ovaj čelindž iliti mini-pripreme neće trajati doveka nego samo dok se malo uhodam u trčanje, a posle ćemo lako.
intervalsi temposi i ostali štrumfovi iz zemlje čuda.

elem long stori šort-ish, nakon jutarnjih 14 sam narokao još 9 popodne dok je lola kupovala mačije kalendare u lidlu, i tako mi je sinoć za preostala tri dana 2022. ostalo u zadatku da pretrčim SAMO 50km.

jutros sam od toga načeo 12km, rekoh da ne bude ni premalo pa kao da nisam ni trčao, a da ne bude ni previše jer će mi na poslu biti onak agonično.
preostaje mi da se igram pozitivno-negativnog šibenika (splita) i da raspoređujem ostatak od 38km tako da mi do kraja godine svaki kilometar bude istrčan na najlakši način.
skupljači perja.

Nema komentara:

Objavi komentar