28 prosinca 2022

srednje jutro

tupavo je što se sreda zove sreda jer je sredina tjedna u četvrtak u podne.
izgleda da je kapitalizam vladao puno ranije nego što mislimo pa smo sredu stavili kao sredinu radne nedelje, barem za ove koji vikendom lade lakat.
uglavnom u srednje jutro upisujem trčanja u excel i piše mi 1949 što znači da sam odjednom dosta nadoknadio i da mi fali 51 do 2000, i još 22 ako je to neki pametan cilj.
više motivacija nego cilj, trčao sam u godini i triput više od ovoga.

jedne od novih patika, one crne skuplje i teže (?) su mi tako stigle do 99km što je eto takođe fin jubilej, jer to ujedno znači da neke bolje NISU pretrčale još 99km, pa su tako pošteđene za neke bolje dane.
sad da me ubiješ ne mogu napamet da izračunam šta mu to dođe 73km i kako se to trči u 4 dana, no nekako će se valjda istrčati.

ALI! (dva sata kasnije:)
nakon jutarnjih 14km sve odjednom deluje puno vedrije.
odlučio sam da podelim kilometre na dva poluvremena da se ne bih previše umarao pred posao, dvosatno trčanje ume pomalo da "ubije" noge i onda ostatak dana budem umoran.
popodne svakako moram opet jer Lola svakog dana nađe nešto u Lidlu, evo danas moramo da idemo po neki "MAČIJI KALENDAR" tako da ću standardno do tamo biciklom pa posle negde malo na trčić.

što znači da sam stigao do 1963km ove godine, i popodne će se formirati ta završna slika šta mi preostaje za poslednja tri dana.
još danas je u najavi 9°C maksimalna, i onda idu tri dana po 13 stupnjeva, woo-hoooo!

pronašli smo neke kune u fijoci i sad se pojavila ideja da pred novu godinu onog zadnjeg dana odemo do bosne da to zamenimo za marke, ili da odemo do spačve da natočimo benzina.
što tek zvuči kao pogrešna ideja jer kontam da će tog zadnjeg dana godine biti najveća gužva.
možda da odemo kolima do loznice pa biciklama do granice ako tamo ima menjačnica.
a ima i treking liga u šidu 14.01. kada je zadnji dan za plaćanje u kunama, pa dan pre toga ili tog dana pre lige da skoknemo do hervisa u osijeku.
vidiš ti to kako se život pobrine za to da ne bude dosadan.

Nema komentara:

Objavi komentar