31 prosinca 2022

do poslednjeg daha

juče sam uspeo da pokleknem po drugi put ali sam se podigao samo jednom.
nakon jutarnje bezvolje sam nenadano otrčao skroz lep tempo, a nakon popodnevne bezvolje nisam skoro ništa. 
samo dva kilometra.
tako sam se sa 2000 popeo na 2002 totala u godini, pa mi za zacrtani cilj fali još 20.
imam neke ideje za danas ali ne znam koliko ću uspeti da ostvarim tj postignem.
dan se stidljivo produžio pa na satu piše vreme zalaska 16:09 što je još uvek neprimetno sve dok se ne približi brojci 17h, e onda će se već imati malo više dnevnog vremena posle posla i užine.

ovaj plan koji bi mi bio SARVŠEN za kraj godine zahteva dobrih pet sati lufta a nekako potesno možda imam baš toliko, no napeto je to rođače, napeto.
stoga sam odlučio da se ne preopterećujem, posebno jer sam imao i jedan drugi plančić a to je da se zadnjeg dana prijavim na ХАЛФМАРАТХОН цхалленге no onda bih morao da pretrčim 21km, a onda bih pak izbio na 2023km i sad ne znam koliko to ima smisla odnosno ima li više besmisla nego smisla.
bio neki šahista prezivao se Smislov, zamisli da je postojao i neki Besmislov pa igraju brzopoteznu partiju i udaraju po onom satu čvang čvang i onda Smislovu padne zastavica.

uglavnom šta bude biti će pa ću u novoj godini sjesti da saberem utiske i dojmove, prepišem ovogodišnju kilometražu u excelovu tabelu _trening2023 i prekopiram koliko su koje patike "prešle", te stidljivo otvorim još nekoliko polja za eventualne nove kupnje, heh heh.
svima želim manje rata i više seksa u sledećoj godini, da imate sve manje kuna a sve više evra, a gde su seks i pare tu će biti više i zdravlja a manje depresije, jelte.

Nema komentara:

Objavi komentar