13 siječnja 2023

petak 13. take two

ne rekoh da sam juče ujutru otrčao 7.4km tojest hteo sam 6 pa produžio na 7 pa smo skontali da je četvrtak dan kada izlaze gradske novine pa zavrtanje kroz grad do neke trafike pa kroz neko naselje da obiđemo neku mačku ako je primetimo i ispade vrljav broj.
popodne sam bio na hajku i pokušavao da odgonetnem radi li dobro zum na tele kameri telefona jer mi nešto slabo autofokusira i nekako je mutnjikavo, probaću opet po lepom vremenu za vikend (ako ga bude, mislim lepog vremena, ne vikenda) pre nego što se istrčim da pošaljem mobach u servis.

još uvek sam pod utiskom jučerašnjeg drčanja kompresora, plus ovoga kad sam promeniš točkove je što samo uzmeš novi nastavak na kraju creva i odmah naduvaš i gume na njihov pravi pritisak umesto da prvo sledeće idem na benzinsku fuj.




ovog jutra pak ništa trčanje mada nije da nisam smeo, nego ne bih da se znojim jer imam dosta rano posla a opet ne bih ni stoput da se tuširam a i tih par kilometara mi ništa ne bi značili.
možda. 
valjda.
skinuo sam trek od najkraće staze treking lige jer ne bih preterano da se mučim ako odmah posle toga (i što brže) treba da se preskoči u Rvacku, i koliko vidim biće tu pola asfalta ili barem pola, jer je zadnjih ihaj 5-6km dugačka ulica koja ulazi u grad.
sećam se toga od ranije.
i na izlasku sa starta još barem kilometar takođe ulicom.
što onima koji idu 42km ne predstavlja neki veliki procenat, ali ovima što idu 16-17km izađe fifti-fifti.
u principu treba lagodno preći deo po blatu ako ga ima, ne iskidati se naročito, takođe dva hupsera onako nežno zapinjati a ne kao mazga, i na kraju treba oplesti taj asfaltni završetak kao glavni trening u toku dana.
bumo vidli šta ispadne od ovih planova.

Nema komentara:

Objavi komentar