11 rujna 2015

opet ja

dakle Live Tracking ipak jeste besplatan, i funkcioniše.
bar smo nešto saznali...

e sad je meni problem što "nisam kod kuće, dok trčim", ako to tako može da se sroči :-)... pa ne mogu istovremeno da pratim sebe uživo na kompjuteru.



NAPOMENA:
OVA JUČERAŠNJA PROBA JE BILA NA BICIKLI PONY (što je Milijana gony), pa sam otud prešao polumaraton za sat vremena sa pulsevima 90~120 :-)

ne znam zašto je JUČE ovo počelo da snima tek nakon 4km, no kasnije je sve išlo dobro.
jedna od smešnijih poruka je bila Lolina "evo vidim, sad si na Ćatinom Putu" :-)

pre toga sam dobio SMS "ne radi", pa odmah zatim "evo radi", i to je za početak delovalo kao onaj vic gde Plavuša kontroliše rad žmigavaca :-)

dalje, ne znam da li ovo na dnu (kada se klikne na plavu traku GRAPHS i kada se otvore ti grafikoni) "radi" svo vreme ili izađe tek na kraju aktivnosti? 
ne bi bilo loše da se na sajtu nacrtaju u realnom vremenu brzina, puls, kadenca (broj koraka/minut) i nadmorska...

mislim da ću danas pokušati opet, 
dakle negde tamo oko 12:00 - 12:30 pokušajte da se uključite na link koji ću postaviti kad pođem od kuće. 
obzirom da ću krenuti uzbrdo, ne brinite, 
neću moći nigde da pobegnem naročito brzo :-)

danas ću pak otići na trčanje, no ne garantujem da će biti neke blistave brzine jer sam u zadnja 3 dana otrčao 3 tempa od 15+16+13 kilometara, a ovaj zadnji juče po kiši. (pony eksperiment je došao tek popodne, kao recovery)

zašto tako kratko? - zapitaćete se. 
pa upravo zbog te male mrvice zdravog razuma, jer sam računao da će danas i preko vikenda biti lepše vreme, pa da se malo "pričuvam". 

naime sve do sat vremena po kiši nije strašno, ali trčati mokar na samo +13° pa još po vetru, nakon 60' počinje ubrzano da zamara, pa sat i po umore kao dva sata, dva sata me umore kao tri, i tako dalje. 

JOŠ JEDNA NAPOMENA:
popio sam toliko kafe uz neki pekmez od šljiva, da ako primetite neke čudne pauze tokom trčanja, znajte da sam živ, samo čučim u žbunju pored puta.

Nema komentara:

Objavi komentar