11 rujna 2021

dezorganizacija

nešto sam se kao nećkao da odem na treking ligu na Frušku goru pa sam na kraju odustao.
a odustao sam jer sam pretpostavljao da ću biti umoran od onog trčanja pod Medvednikom.
i kao što to obično biva pogrešno sam pretpostavljao.
deluje mi da bih evo za sat vremena mogao sasvim mirno i spokojno da stojim na startu i da nakon sat početnog uspona odaberem kojom od staza da nastavim do kraja, u ponudi su 17km, 24, 34, 36, 46km, a ja sam merkao onu od 34 jer uključuje jedan polukrug kojim nikada nisam prošao, dok 36 ide duž Iriškog puta i nije mi privlačna, a 46 pak uključuje oba ta polukruga te ima oblik celog leptira.
tako da sam u prevodu merkao desnokrilnog leptira, što no bi se reklo.

i tako razmišljajući i odustajući od trekinga sam pak skroz zaboravio da se danas povodom neke godišnjice nečega održavaju čak TRI breveta od 200-tinak kilometara, jedan u Nišu, drugi u Subotici, i treći u Užicu koji će izgleda prolaziti kroz Valjevo nakon nekih 4-5 sati od starta, već prema tome koliko se najjačima bude žurilo.
postoji i četvrti u Beogradu, barem tako kažu, za koji nisam našao FB event što je isto kao i da ne postoji jelte.

i sad sam ostao tako nit u gaćama nit bez gaća, svanuo je lep i sunčan dan, na Fruškoj imaš da biraš između jednog Halflinga dve Mice i jedne Yadčine, ovamo imaš 3 ili 4 breveta od po 200km, gde si bio nigde šta si radio ništa.
od pametnih opcija imam da krenem kontra ovog najbližeg breveta pa da se sa drugarima vratim nazad do Valjeva i eventualno ih ispratim malo put Debelog brda, ili bilo koja kombinacija dužeg levog ili dužeg desnog kraka.
ili da odem mtb-om u život pa natempiram da ih negde usput samo sretnem, ili da odem negde drugde odnosno trigde, što bi moja baba rekla "za svoj groš".


PS
stigao mi je mejl da je neko na jednom od Segmenata trčao duplo brže od mene pa rekoh da pogledam ko je to tako brz i skontam da neka žena povremeno ode na vožnju biciklom i uporno sve snima kao "run" te tako ruši segmente diljem županije (!)
ostavio sam joj komentar na pomenutu aktivnost (mada su joj sve vožnje = RUN) da promeni u ride, ne što mi smeta da je neko na bicikli brži od mene kad idem peške, nego što se tako vidi da je tehnološki nepismena a to baš i nije stvar za pohvalu :-/




Nema komentara:

Objavi komentar