03 siječnja 2021

počelo je počelo

odavno je počelo, ima tri dana. 
ne mislim na novu godinu nego na ovu pošast nuđenja oblutaka:


taman jednoj kažeš - čekaj da malo razmislim, a ona brže bolje pošalje drugaricu, da ona pokuša u međuvremenu.


meni je najveća fora što sam video da sa nekom imam čak i zajedničkog prijatelja, da ne poveruješ ko bi stisnuo "prihvati zahtev" od ovakvih profila, ali ajd, neću ga tagovati. SAMO DA ZNAŠ DA ZNAM KOLIKI SI PERVERZNJAK. DA, TI! pozdravi mi Baricu Resicu, pilence slatko džgoljavo.


ovde imamo i jednog mitra mitu koji je promenio pol i doduše lepo mu je prošla transformacija, sva sreća pa se prvo predstavio inače da je samo ovako legao pred mene ko zna šta bi se moglo zbiti i zabiti.


ova ima pozdrav u imenu 
- aj vidimo se 
- aj 
- aj bez zezanja 
- aj 
- oćeš ipak? 
- oću 
- aj, ajib 
- aj.


gle ovo, bukvalno čim sam obrisao dadu pojavila se aldica, i to nakon što sam napisao da će odmah da pošalju drugarice ahahahaha ovo postaje skrivena kamera

elem zašto sam napisao da je počelo-počelo, počeo je Godišnji i za sad odlično ide. danas sam tog trećeg dana (treća sreća) preplaninario nepunih 13km što je za skoro trećinu manje od jučerašnjih 18km i da vidiš da se teorija obistinjuje u praksi, sa smanjenjem volumena forma raste :-) 

ili je do tri noći (od čega pola + pola + jedno normalno spavanje) i do 9 obroka i do manjka trčanja i jačih aktivnosti, uglavnom do nečega mora biti a meni je svejedno do čega je, samo neka je. kontam da nikom normalnom nije godina počela četvrtog januara ali to me najmanje brine, samo neka počne. izmisliću neki veseli šareni treningić za uvod, biće to sve super.


i dok sam večerao a blog stajao nedovršen, stigao je još jedan zahtev i tu sam se već počešao po glavi i zamislio, i setio se da postoji podešavanje za to pa sam "ko vam može poslati zahtev" prepravio iz SVI u prijatelji prijatelja i sada će ova pošast otići u arhivu. šteta što je tako kratko trajalo :-(

Nema komentara:

Objavi komentar