18 siječnja 2021

naknadna pamet


odmah dajem objašnjenje ovoga iznad:
dakle ova roze linija pokazuje kadencu na jučerašnjoj avan-turi.
povukao sam liniju negde na pola između trčkaranja (160-170 koraka u minutu) i pešačenja (oko 120-ak) i onda sam sve segmente trčanja pomerao ka levo i nanizao ih jedan do drugog, pa se dobilo 24km ukupne dužine.

imao sam tri varijante, da sam trčao 6'/km i pešačio 10'/km, pa sa pešačenjem od 11'/km, i sa trčanjem od 6.5'/km što je možda najrealnije, i onda sam napravio dve jednačine sa po dve nepoznate i dobio raspon od 19 do 26km trčanja što mi je bilo suviše proizvoljno.

na kraju sam ovako "peške" došao do cifre od 24km što mi zvuči i najrealnije obzirom da pamtim koliko sam malo prelazio u hodanje, a koliko sam pokušavao da trčim gde god je dovoljno stabilno. najadrenalinskiji osećaj je kada na uskom puteljku staneš na zaleđenu baruštinu duboko pod snegom i onaj trenutak glasnog KRRCCCC i kada pokušavaš da što brže pobegneš odatle a pucanje te prati dok psuješ baru uzduž i popreko a to uzduž nikako da se završi :-) 

(toliko sam se mučio da završim zadnju rečenicu da ne smem ni da se vratim da je pogledam još jednom, ko se snađe slava mu i hvala)


u međuvremenu sam se setio da osim na Stravi imam i u Garmin Connect takođe graf kadence iliti takta trčanja no ovaj mi deluje manje upotrebljiv tako da sam sasvim slučajno iz prve ubo onaj lakši. 

slike kao i uvek imate na Stravi, laku noć vam želim kao što će i moja biti nakon 6 sati (bruto) na vetru i minusu. brooks cascadia su još jednom potvrdile da su bolje od svih salomonki zajedno, šteta što onomad u Varaždinu nisam uzeo više pari.

Nema komentara:

Objavi komentar