28 siječnja 2016

put oko sveta

nije ovo loše. 
kad na trening ne nosiš nikakav telefon foto-aparat ili filmsku 16mm kameru, još uvek možeš naknadno da uokviriš deo monitora koji ti se sviđa i da sačuvaš barem tu jednu "sliku" sa trčanja.



otkako sam, hajde da kažem, "odustao" od onog STRAVA januarskog izazova, ostao mi je lagan zadatak da dopunim kilometražu u januaru do 1000.
naime u predzadnje dve nedelje sam zapeo kao manijak i otrčao po 300-ak km, pa mi je tako preostalo još samo ovo malo "siće".
tako provodim poslednje dane meseca u laganom odmarajućem trčkaranju, i polako ali sigurno prilazim toj magičnoj brojci.
nakon jutrošnjih 21km, fali mi još 39km do kraja meseca, dakle još 3 dana po 13km. mislim da ću ipak pokušati da izađem barem na 1001km, eto da ne bude baš okrugla cifra.

što se tiče onog drugog Podviga, i on se primakao. 
ako me računice ne varaju, trenutno sam na 56km od punog kruga oko Zemlje (40075km), na koji sam "krenuo" kada sam napravio Excel dokument i počeo da se spremam za svoj prvi maraton, Beogradski 2004. nakon 12 godina vratih se na isto mesto, za šta je Mesecu potrebno samo 27 i kusur dana. svašta.

Nema komentara:

Objavi komentar