16 svibnja 2020

opet subota

da me pita čovek šta sam ove nedelje trenirao rekao bih NIŠTA a nije da je ništa, zajedno sa prošlim vikendom imam okruglo 6 treninga i dva dana poluodmora.
jutros je po planu sve završeno oko stepeništa, radile su i obe brusilice i šrafilica i menjao sam neke tiplove i završio plafon koji ima par betonskih greda pa sam imao tisuću površina i ćoškova za zavući valjak ili četku no dobro, ostao je samo još jedan zid sa kojeg takođe treba da se skida povelika polica na kojoj stoje rezervne gume, alati, i ukratko 20% prosečnog bici servisa, opremu da ni ne pominjem.

u jednom času juče, krećemo na posao a Lola napolju ostavila "neke sitnice", rekoh ovo Shimano bode oči brate sestro dal si normalna samo tri lanca su sto evra, pa isplati se preskočiti ogradu, jedino Pipi da pustimo u malo dvorište (mešanka dobermana) pa smo mirni, ali ona voli da raskopava po vrtu pa smo ipak ostavili Mačka (on je mešanac koze i megafona) iako smo sve rezervne delove u kutijama ipak uneli u kuću, zajebi ti rizik, Balkan je ovo.

nemam neke silne detalje sa vožnje jer smo napravili samo jedan mali krug od sat i nešto koliko da krv procirkuliše kroz umorne noge i da se malo razmrdamo, usput svratili kod bivšeg trenera da nam zameni jednu žicu na poniki jer ja imam alat za trkačke i mtb a za ove seljačke bicikle ide nešto skroz drugo što bi me brat bratu bilo i sramota da imam u kući, kad se previše stvari pokvari kupiš novu poniku za po gradu i ajd zdravo, lakše je.

e sutra bih možda konačno mogao na neko malo duže trčanje, nemam pojma stvarno, videću koliko ću se satr(e)ti u prvoj četvrtini dana, onoj između doručka i užine. ali ipak kontam da nekih sat i po mogu da sastavim, nemam pojma. otkako sam zaključio da mi se ove 2020-te bicikla više isplati, trčanje mi dođe samo kao neka alternativa za ne daj bože, čak ga ni ne poželim za predah, mogao bih narednih 200 dana samo da vozim, ako bi bilo lepo vreme.

eh da, danas je Živka napunila 5 godina :-)
kao da je znala, ceo dan nije nigde odlunjala duže od par minuta, non-stop je sedela ili negde "sa pogledom na mene" dok nešto radim ili na ovom komadiću veštačke trave ispred one velike saksije iza, sa šumskim jagodicama.

Nema komentara:

Objavi komentar