24 svibnja 2020

neloše

juče sam se malo igrao a malo istraživao kroz sećanje no nisam ništa prizvao iz pomenute 2013. pa mi je onda sve delovalo novo.
da, mapmyrun ima i malu ikonu fotoaparata u gornjem uglu i kada stisneš na to onda ti se fotka ubaci tačno na to mesto treninga.


malo sam čačkao podešavanja brinući da ne premašim 10km jer sam u zelena-crvena paru imao 1599km pa mi je falilo tih 10 da dođem do hiljadu milja tojest 1609km, no eto prefurah za kilometar.


iako sam bio na vrhu brda što se vidi po proseku, nešto mi je bio slab signal i/ili brljao prenos podataka i rekoh šta da radim sad? i pogledam na potrošene kalorije i sine mi naziv jedne wifi mreže u okolini pa trknuh tamo taman da proverim da li sam tačno zapisao novu šifru.

vreme se promenilo iz jesenjeg u prolećno i iz sata u sat je iz polupodnošljivo hladnog i oblačnog prelazilo u nepodnošljivo toplo i sparno, do izlaska iz grada sam na bicikli nosio šuškavac a sa trčanja se vratio u majici natopljenoj znojem i tako sedeo pola sata pored reke uživajući na istom onom vetru od pre par sati, samo da mi je neko na leđa zalepio nalepnicu Gorenje pa sam mogao da budem mašina za sušenje veša.

a TEK je za danas najavljeno govno vreme tako da ću po svoj prilici opet trčati, a već sam smislio i gde, jer je to najgluplje mesto za trčanje po kišici.

Nema komentara:

Objavi komentar