21 svibnja 2020

jesen

nije baš da mi se sluša ceo album istog imena od Sare Renar ali izgleda da ova majska Jesen namerava da potraje toliko da bi mi ponestalo pesama za svaki dan obzirom da ih na albumu ima 7-8 uvr glave, uključujući i a'kapela verziju.
ne znam zašto norvežani ovu prognozu zovu "10d" kad ima samo devet dana:


usput sam otkrio da postoji i "radio garden for PC" što eto nije baš loše ovako kad pišeš blogove jer radio ima tu posebnost što ne znaš šta će sledeće naići, za razliku od sada već uobičajenih navika da sami sebi didžejišemo dane.
u beogradu postoji vladix rock i vladix rok pa mi je trebalo pola minuta da skontam da ova druga pušta ex-yu muziku i rekoh daj da vidim kako to izgleda, pa evo, posle nevernih beba ide zabranjeno pušenje :-D

koliko god mi je juče delovalo da mi je trčanje "krenulo", skloniji sam da verujem da mi se to učinilo, a čak i da mi je zaista krenulo, nema ono gde dalje.
jer mi se na trke može ići samo zato da bih poneo biciklu pa nakon što završim najkraću trku (obično 5km) u nekom gradu i odgledam ulazak prvih polumaratonaca, sednem na bajk i odem u neke istraživačke poduhvate na novim terenima.

ustvari trčanje može da prođe i na treking ligama ali i ti kalendari se stalno menjaju pa se ne zna časni krst kad je ikakvo planiranje u pitanju.
ima tu na uglu jedan belo-drap ker koji po ceo dan dežura polubudnim okom i čim naiđe neko ko šeta psa on se momentalno razbudi i krene sa njima.
e pa tako ću i ja ove godine, op vidim u subotu ujutru da u nedelju ima neki zanimljiv event, op u sobu po opremu i op u garažu da ubacim bajk u auto i via!


ako je ovih +18 popodne dostižno što se lokalne klime tiče, mogao bih jutros opet malo da otrčim i popodne rezervišem za bajk.
toliko sam oguglao na pretrpane satnice za ovih mesec dana krečenja i učenja deset raznih zanata da mi sad posao u sendviču između dva treningića dođe kao odmor jednako kao što mi dva treningića pre i posle posla dođu kao mini pripreme.
štaviše, sreća da nije neko prelepo vreme jer bih se već u drugoj nedelji ovakvog ritma razbio kao zvečka.

Nema komentara:

Objavi komentar