18 svibnja 2020

broj

pratimo i dalje broj mrcata* po broju stanovnika

slovenija 38 --->> 41 --->> 49 --->> 50
makedonija 27 --->> 34 --->> 44 --->> 48
bih         17 --->> 19 --->> 33 --->> 41
srbija 16 --->> 19 --->> 25 --->> 26
hrvatska 12 --->> 15 --->> 22 --->> 23
crna gora         10 --->> 11 --->> 14 --->> 14

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ta društvena mreža/aplikacija za sportiste.
odem ponikom do neke reke, vežem biciklu za most, otrčim neki full zanimljiv trening, vratim se ponikom nazad.
i šta se događa.
prvu vožnju od 15km mi lajkuje pet ljudi, trčanje na kojem sam osvojio jedan KOM (najbrže istrčana deonica od svih koji su tuda prošli) lajkuje šestoro, a povratak ponikom u grad lajkuje jedanaestoro.
zašto?
zato što sam u povratku slikao čaplju!
pa jebemumiša, ne služi sportska aplikacija za lajkovanje čaplji, ali okej, bolje da sam je slikao jer sam tako shvatio šte je koliko ljudima važno.


no ista priča kao i za instagram, iz nedelje u nedelju ti se preko onih koji su ti zanimljivi i koje si zagotivio (a oni znaju koji su) nakače neki koji tako nasumično lajkuju sve i svašta, pa kad već vidiš da te obožavaju onda opet bar povremeno bude red da lajkuješ i ti nešto njima, ali čim moram da pazim na takve gluposti, meni se određena mreža smuči.
ćao.

neka mojih KOM-ova nekim novim klincima, nek se trkaju protiv koga ili čega hoće, ionako će to sve prekriti ruzmarin i šaš.
ionako je, barem što se upotrebe na telefonu tiče, neuporedivo bolja suunto aplikacija koja mi je došla uz prvi od dva GPS sata, jer na njoj imaš i prolazna vremena po slobodnom izboru (samo stisneš LAP) a i autopauza je puno bolja nego na stravi, imaš opcije "ispod 2 km/h" ili "ispod 5 km/h", a mapu možeš da menjaš između slike terena i satelitskog snimka što je posebna prednost u odnosu na druge aplikacije pored kojih moraš uporedo da uključiš Maps ako poželiš da vidiš kuda se može proći navr neke planine.

Nema komentara:

Objavi komentar