29 svibnja 2020

idite tamo

imate kod mene na fejsu filmić od 7 minuta probijanja kroz prašumu iz kanjona reke Gradac na jednu od litica, ne znam može li to ovde da se okači i ima li potrebe da smaram na svim frontovima.
malo je sve previše usporeno jer sam u jednoj ruci držao telefon a u drugoj štap za slučaj da naletim na neku guju pa da je malo bocnuo/la u guzu da bi se brže sklonila.
bila bi fora protrčati preko svih onih debala i kroz granje sa akcionom kamericom no tada bi bile veće šanse da nagaziš guju, tako da...
što reče pre dobrih godinu dana Strina nekako baš u ovo doba godine, kad sam napisao da već ko zna koji put nalećem na poskoka, a ona mi ostavi komentar "čuvaj se Šarke" :-)


džaba ti čuvanje kad ne vidiš gde si stao dok nisi već nagazio, a fora je i kada se vereš uz stenje onda nemaš pojma šta ima gore na steni metar iznad glave sve dok se ne uhvatiš rukom, tako da...
kad sam jednom izašao na čistinu bilo je puno lakše osim na jednom mestu gde sam hteo da se podsetim kuda se beše ono prolazilo kada se nije išlo obeleženom planinarskom stazom nego nekako po grebenu i na dva mesta sam bogme jedva prošao jer se trebalo popeti uz nekakve hridi od dvatri metra pa mi je tu i štap ispao no srećom sam bio blizu vrha pa nisam morao da tražim odakle da odlomim sledeći.

eto Šarke sam se sačuvao, samo me malo ogrebala po obrazu, tojest ovog mog dublera na slici jer ovaj nema žute nego zelene oči što jedva i forenzičari mogu prepoznati.

Nema komentara:

Objavi komentar