15 studenoga 2021

četvrti put od tri puta po tri minuta

schedule-uj blog da bude postavljen u ponedeljak tako da mogu za tri godine da se setim da sam određenog ponedeljka određene godine bio... nigde!
elem nakon svih tih nazovi avantura i vožnji i izleta sam morao malo da dadnem oduška nogama i leđima pa sam krenuo na onako poluneobavezni izlet odmora, da prvo obiđem radove na industrijskoj cesti ka istoku, pa da kasnije malo obiđem dokle su stigli radovi na autoputu.


ovaj put sam morao malo i da se razočaram jer mi je sezona besplatne vožnje autoputem brutalno prekinuta, naime na mestima kuda put prelazi preko nekih potočića su prosekli i odsekli skroz do dna da bi tu postavili cevi, koje će kasnije opet zatrpati.

šta ću, vratio sam se nazad, pa sa sporednog prilaska opet izašao na autoput i nakon pola kilometra OPET udario u isti ovakav kanal, da bih opet morao da se vratim nazad obzirom da mi se nije plivalo a nakon plivanja bi mi ionako trebala oprema za alpinizam da uz strmu obalu izvučem biciklu

napravio sam zaokret i nakratko zastao da sa magistrale sklonim srnu koju je neko udario noćas pa je ležala na bankini, prevukao sam je malo dalje u prirodu
računam da sam se danas odmorio pa ću sutra moći da nastavim, sa odmorom takođe

Nema komentara:

Objavi komentar