04 siječnja 2022

i po i ipo

falilo mi i po kilometara i krenem popodne da nadoknadim i odmah sa starta tojest mesta starta zaletim i otrčim petsto metara i to mi ostane sve trčanja zabeleženog u nadoknadi.
a imao sam i jednu ideju, baš onako sehzy.
ima neki voćnjak i rekoh sad ću ja oko njega tj voćkica da trčim i da gps-om napišem 2022 i prekinem na pola da premestim ranac sa vrha voćnjaka jer tuda ide staza i ko velim može neko naići i ranac ćao bela ćao ćao ćao.
i kad sam nastavio pronađem pravo mesto odakle da crtam 22 nakon 20 i app mi povuče neku sumanutu crtu preko sredine svega i to je automatski odatle postalo nemoguće obrisati, i šta ću, ja anuliram sve.
vidim da su neki preuzeli te moje fore crtanja gps-om pa se sad kite originalnošću i kreativnošću, hehe, ma koga briga, neka im mojih virtuoznih jajašaca neka im do kraja života oplođuju ganglije.
u žaru priče o nadoknadi ne napisah da sam jutros otrčao veoma živahnih i skočnih 13.5km tojest 14km i da sada imam 24km za 4 dana, dakle opet sam krenuo autohendikepirajuće u novi mesec a bome i godinu.
imam na desetine zgodnih fotčica ali nijednu u kompjuteru, kad god neki blog ostane bez fotčice jedan aligator ostane gladan u mariborskom zoo vrtu.


za kraj još jedna vest i još jedan izum.
nakon što smo decu oslobodili učenja i omogućili im da ostanu glupi, sada radimo na tome da ih oslobodimo svakog pokreta i od njih već u ranoj mladosti napravimo invalide, bravo!

Nema komentara:

Objavi komentar