23 siječnja 2022

u vremenu bronhoskopa

što bi reko Đibo, i onda - dogodi se čudo!
nisam se setio horoskopa.
ako se moglo desiti naučniku mog ranga, moglo se desiti svakom, to je jasno.
ali meni se nije moglo desiti, a ipak se desilo.
--->>> čudo!
i još znam tačno u minut kada se menjaju znakovi početkom godine, iz razloga da nam dva prijatelja imaju isti datum a rođeni su u dva znaka.

naime prijatelj i predsednik trenutnog kluba ak apatin, čegar goran je rođen istog dana kada i neprijatelj u kategoriji ivan stanić, točnije 20.01., ali zbog mesta i vremena rođenja, jedan ovamo drugi tamo, jedan ujutru drugi uveče ili kako već, prvi je vodolija što se i vidi, a drugi je jarčina što se još jače vidi čak i ovako preko pola kontinenta.
to je ujedno jedini spoj dva znaka koji ne mogu iz prve da odredim onako iz rukava, tipa kad se menja ovan u bika ili lav u devicu ili vaga u škorpiju to mi je sve podrazumevajuće ali u januaru uvek zatrokiram i povičem wtf šta se sad menja u šta?

tako sam zaključio da je moj maleni organizam od 69 kila* iz nekog razloga štrajkovao tačno dok nije izašao iz jarca i sad kad se obreo u vodoliji počeo je plivati kroz ovaj sneg i led kao ribica.
*zvezdicu sam stavio jer sam se sinoć nakon obilne večere izmerio i šokirao, i ovo bi trebala da bude prva godina kada neću čekati proleće "pa da se onda aktiviram" nego da lepo odmah od vodolije krenem sa malo sportskijim životom uz više razmišljanja kada se istegnuti i kada raditi vežbe za leđa, a ne kada jesti i šta popiti pri čemu se naravno ne misli na vodu.

juče sam se setio da je za mesec dana simetričan datum jer juče je bio 22-01-2022 a kada bude bio 22 februar to će izgledati 22-02-2022 tojest 2202-2022 tojest 22022022 hehe heheh hehić.
mora se neka sekta setiti da objavi smak sveta i to u 22:02:22 ah živote lutalico.

meni jedino ostaje da smislim da li je bolje pokušati nešto otrčati u cugu ili opet malo usendvičiti neki hajk da bi se duže ostalo na vazduhu koji sa trenutnih sivih i vetrovitih minus dva uopšte ne zrači nit privlači neku aerobnu euforiju, evo slike od prekjuče.



Nema komentara:

Objavi komentar