subota, 8. siječnja 2022.

slovenci srbi i kinezi

otarasili smo božić i srpski božić i novu godinu i sad ćemo srpsku novu godinu i s tim ćemo valjda zaključiti sva bombardovanja jer se srećom srbi nisu i kineza setili.
pa gugl kaže: "Chinese New Year will take place on 1 February 2022"
što znači da će biti mnogo lako za računanje jer su isti datumi, samo drugi mesec,
dakle 24.01. će biti kinesko badnje veče,
pa onda ide 25.01. kineski božić,
pa nakon toga 07.02. srpski kineski božić
i napokon 14.02. srpska kineska nova godina.
da rezervišem hotel sa đakuzijem za 2022 osobe, tojest ko zna koja je u kini godina, ne bi me čudilo da zafali smeštaja.

ja sam nakon jučerašnjih promjena 500/500 završio na poluintenzivnoj i evo uzimam buster dozu kafe da bih mogao da nastavim gde sam stao sa usisivačem, obavio sam nekih 50 kvadrata i ostalo mi je još 40 gde je uključeno i stepenište a do tog drugog poluvremena sam na bolovanju.

nakon toga bih na hajk sa fantaziranjem da ću negde možda pred kraj strčati nekih 3-6km i tako dodati još malo na zbirić, jer ovo do sada se ne može zvati zbir, kako sam završio staru godinu tako sam započeo i novu i opet sam ispod proseka od 10km po danu. šmrc. barem je sneg dosta sitan pa ne miriši na lopatanje, mada ovih +2 sa sitnim snegom i onih juče +2 sa žarkim suncem naravno nemaju baš nikakve veze, prosto dođe čoveku da trgne termometar za kragnu i da ga pita KOGA TI ZA.......ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ


rešili smo se još jednih patika iz kuće, ovako su Loline puna trail fox ili nekakvog sličnog naziva ostale još jedino za njivu a kako nemamo njivu nismo uspeli da im nađemo bilo kakvu namenu. bilo je "još jedan hajk pa ih neću ni prati", pa još jedan, pa još jedan, i bome su izdržale još čitav mesec na aparatima. 


kao što se vidi na spoju đona, na njima sam isprobavao pištolj za vruće lepljenje i donekle je držalo no raspalo se sa druge strane. takav je život, krivudav i pun iznenađenja, uvek ti zađe sa one strane gde si spustio gard.
pa, da vidimo odakle će me danas napasti, za sad sam se od usisivača uspešno branio :-)

Nema komentara:

Objavi komentar