11 siječnja 2022

up, up, up, AP, AP, AP!

radi se o tome da se up na američkom izgovara kao ap na balkanskom i nema tu dalje filozofije ni alhemije. nikad nisam saznao šta je to alhemija, okej hemija iz toga sam imao dvojku i predavala mi komšinica iz bloka/kvarta i bila jedna jako kul teta ali ja sam bio sitan i nedozreo i to sam skontao tek kad je crknila, rip teta kemičarka ex komšinica.

tražim neki klinački premoderan način da napišem UGLAVNOM, i sad ne znam da li da odaberem uglić, ili ugly, ili da guglam neku nebulozu ali odustaću pre nego što kontaminiram neurončiće ili kako se to već zove znate ono u dubini duše što treba da ostane nezagađeno.


ODMAH DA KAŽEM, ovo jutros je bilo laserski precizno dijagoniranje, dakle ovaj nagnuti vizual desigual moderne aplikacije bolje da ode na doškolovavanje, umesto da nam ovako zagađuje teoretske rasprave. 

krenuo na trčanje pa bio umoran pa rekoh šta da se premaram pre posla, idem da se prošetam negde prugom andrenalinčić pogončić i samo sam prešao mostom (od željeznice) preko reke i rekoh ma daj da trčim, i saskočim na POMOĆNI. (fudbalski stadion)
i tu krenem kroz pedalj snega da poskakujem i polako se utabala staza, ajd ne se baš utabala ali vidi se, lepo se vidi da je tu neko trčao.

izmerim i skontam da je krug tj osmica ravno 300m, valjda je dijagonala 100 a pored gola peške 50m.
a to sam pak skužio tek negde blizu pola celokupnog activitija.
tako mi je za popodne ostala samo sudijska nadoknada.
odem direkt s posla (presvlačenje, ranac pun opreme, ali ajd) i zaletim se jednim pravcem iz centra, pa dođem do pod brdo, pa preko brda do druge udoline, i odatle dotrčim do hausa još koliko mi je trebalo da dodam na jutarnjih 4km, da prebacimo cenera.

elem, ako je dijagonala 100m a iza gola 50m, to lepo poručuje (ko oće da sluša) da je odnos trčanja i hodanja 2:1 i da od ukupnih 6km nažalost imam samo 4km trčanja (40 dijagonala) i 2km prćenja snega pored gola, severnog pa južnog.
sa večernjim poluvremenom sam skupio 11km za excel, idemoooooo

Nema komentara:

Objavi komentar