06 siječnja 2022

šta nam rade...

ubačeni strani diverzanti su opet u akciji i napravili su plan da nam zagorčaju život pa će tako, usred ovog proleća u kojem smo do juče uživali, da nas zaskoče zimskim temperaturama i padavinama!
ovo pošten čovek ne bi uradio poštenom komšiji, ovo može samo srbin srbinu da smesti, možda i nisu strani plaćenici hm?


koliko vidim danas će možda kiša malo da "uspori" i letucaće nekakva susnežica koja se neće zadržavati na betonu pa će me tih par stupnjeva razlike od ništice poštedeti lopatanja.
petak je 25.12. po kalendaru ortodoks črč pa se to zove božić i to je dan kada po tradiciji "valja započeti" od svega pomalo, pa tako i trčanje, bicikla, akvatlon, lopatanje, dakle moram malo lopatati čak ako i ne bude snega.
kao što imaš air guitar, može i olimpijska disciplina air shoveling.

danas se ne bi trebalo previše koprcati jer je sutra u najavi lepši dan i gde ćeš lepše prilike nego da baš na božić otrčiš neki promo trening ulaska u novu sezonu na velika vrata.
ne znam ni zašto se to tako kaže, valjda izgledaš manji kada ulaziš kroz velika vrata, a u malim vratima svako izgleda ko međed i king kong, dakle efektniji je ulazak "na mala vrata" odnosno kroz mala vrata, ono kad kažu "vratio se na velika vrata" zvuči kao golf trojka kome su 4 kom. bočnih zamenili sa 2 kom. ali većih da bi se moglo lakše na zadnja sedišta.

sad bih malo fantazirao o nekom polumaratonu sutra ali o tom potom, nije mi problem pretrčati 21km ali mi je problem trčati brzo, a kad trčiš sporo onda ti sat i po bude dovoljno a to je puno manje od 21km, naročito ako odeš u brda.

imam i neke skrinšotse sa garmina, uspeo sam skor spavanja da doteram do 14/100, 12/100, i 9/100 :-O







Nema komentara:

Objavi komentar