26 listopada 2022

crna hronika

zauzet dan, poprilično, jurnjava po gradu, trista poslova, 
između toga jedno trčanje uklopljeno u sledeću posetu A EVO ČEMU:
POVRĆU.
naime juče smo išli na brdo po tikvice, a danas smo svratili kod tog frenda...
(kod kojeg na pijaci radi taj čika od tikvica, 
tipa lučija od lamermura pa tako čika od tikvica, 
mislim nije sastavljen od tikvica kao od lego kockica)
... da nam nabere paradajza da nekako preživimo do petka. 

usput nas je proveo kroz sve plastenike pa smo napravili ladno još kilometar pešačenja, nabrali jedan celer nekoliko rotkvica i 6 krastavaca.
pa sve to u bici-torbu/bisagu iz Lidla naravno, i kući.

ta vožnja mi je bila umesto rastrčavanja, a trčanje (nakon što sam ostavio biciklu međ paradajzima) mi je ispalo nekih 6km s tim da nije bilo previše uspona, pa sam popravio prosek od poslednjih par dana, danas 5'17''/km sve u laganoj progresiji.
do onih 3'/km ću se izgleda malo više načekati nego što sam se ponadao.
ali sve ide nabolje i to je najvažnije.

...

negoooo...
otvorim često crnu hroniku, da vidim kakvi su trendovi ludila među manijacima, da bi me što manje stvari moglo sutra iznenaditi, jer nikad ne znaš sa kim/čime se u životu možeš sresti.
izdvajam par morbidnih "bisera" od večeras:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dragica Abdulov, majka transvestita Gorana Abdulova (35), koji je optužen za ubistvo svog bivšeg ljubavnika Marka Radovića (24), preminula je pre mesec dana i još nije sahranjena! Dragica je uprkos zverstvu za koje se tereti Abdulov, njemu pružala bespogovornu podršku, što je izazvalo šok u javnosti, a za Alo! je više puta ekskluzivno pričala o svom sinu govoreći za njega da je bio „najlepša žena u Železniku“.

Goran Abdulov se tereti da je 8. jula 2018. u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem ubio Marka Radovića, studenta iz Bosne i Hercegovine. Uhapšen je 10 sati posle zločina i od tada je u pritvoru.

Kako saznajemo, pre mesec dana Dragica je, iako je imala svoj stan, primljena u Prihvatilište za beskućnike. Nesrećna žena je preminula pre više od mesec dana, a navodno njeno telo je još uvek u hladnjači, jer nema ko da je sahrani.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

UŽAS NAD UŽASIMA: Brat gledao kako mu zet prebija rođenu sestru u šumi pored Ibarske magistrale, a onda je on OBOGALJENU SILOVAO!

Mladić B.A. (22), koji je gledao kako mu zet Danijel R. brutalno šutira i bije sestru S.A. u šumi pored Ibarske magistrale, uhapšen je početkom meseca zbog sumnje da je istu tu ženu, svoju rođenu sestru, silovao u blizini groblja na Čukarici!

Jezivo silovanje se navodno dogodilo 8. oktobra, dva meseca pošto je ženi od batinanja izvađeno pola organa, a osumnjičeni B.A. je priveden po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nema komentara:

Objavi komentar