20 listopada 2022

treća sveća


htedoh napisati "treća sreća" pa pomislim ma kakva crna sreća, sreća je da sam živ a ovo vozikanje u svrsi fizikalne terapije je mačiji kašalj od sreće.
postoji i nešto što se zove "tri leće", mislio sam da je to kombinacija tri sočiva (leće) ono što se jede poput graška, no izgleda da je to nekakav kolač.
tri leće mogu biti i u objektivu recimo, ili u dijaprojektoru.

a imali smo i trku "tri mosta" u Šidu, to im je nadam se sve od mostova što imaju, pošto ni Valjevo nema puno više a stoput smo veći od Šida.
u jednom smo trenu imali više mostova čak i od Novog Sada, kad je bilo bombardovanje, a uskoro ćemo i više od Kijeva kako idu stvari, a mož biti da ćemo za pola godine imati više mostova od Njujorka Lenjingrada i Londona skupa, ne dao bog.
LJubljana pak ima svoje "tromostovlje" kuda je išao maraton pred onaj zadnji kilometar, valjda su bili nesposobni da naprave samo jedan normalan most pa su napravili tri uža sve jedan do drugog, jadni.

elem tako sam nakon 41 pa 42 stigao do 49km i čak je ovo danas bio najveći prosek mada se to sve vrti tu negde tesno oko 20 km/h, iz čega se lepo vidi da to nisu nikakvi "treninzi" jer bi onda prosek bio oko trijes a ne oko dvajes.
i naravno na mtb-u sa sve mesnatim gumama i kramponima, jer tako manje trese pa ne osećam neravnine i ne boli me ništa (otok/oteklina/ostrvo) od truckanja.

(plus je Lola snimala pa me "dodavala" kao saputnika na treningu, a ja sam u par navrata pred okret malo zastao da odmorim pa realno imam svakog dana po par km manje od onoga što piše na Stravi)

prošao je po Prognozi najhladniji dan (16°) sa nekih 20° na otvorenom putu, i uglavnom je svaki dan bio par stepeni topliji od najave, tako da bi sledećih nekoliko tek trebalo da bude svojevrsno mini-Leto sa suncem i podosta toplije, možda se i ja okušam u kratkim gaćama kao i Lola, umesto što furam dugačke preko ovih steznih dokolenki.

Nema komentara:

Objavi komentar