31 listopada 2022

ali baba i 69 razbojnika

sad sam ugasio excel i zaboravio koliko imam kilometara u oktobru, ali sam povukao mišem malo uzbrdo pa mi je pokazalo u zadnjih pet meseci 170km prosek, pa sam onda povukao do vrha i ispao mi je prosek 169km. 
stol i 69. 
me seč no. 
u žas.
tačnije imam 1689km u 10 meseci pa on to kanda zaokruži.
ne znam šta reći.

ustvari znam.
reći ću po stoti put da mi je žao što sam se one (2018?) godine povredio dva dana pred novu godinu, i nisam stigao da pretrčim 6000km.
eto to će mi ostati rana na želucu.
hamartia.
tako mi se i blog zove.
kritična nesmotrenost zbog koje junak nastrada, a uopšte nije morao.

promenio bih i adresu sa onog starog s-ant.blogspot ali to senad nikad ne bi promenio pa bi na trickerima ostao nevažeći link, a tamo mi taj link najviše znači :-) 

danas dan odmora.
malo duži hajk.
pre toga malo do lidla pa malo na posao kojeg nešto i nije bilo pa za vreme posla usisavao i čistio naokolo pa pravio palačinke pa na pomenuti hajk.
zatežu listovi na strmim uzbrdicama kroz šumu, trebao sam negde biciklom ali sam mislio da ću biti previše umoran, i na kraju sam shvatio da sam upravo za hajk bio umoran a za biciklu i ne bih bio toliko.
još sam mlad, učim se na greškama, popunjavam polako prazne stranice iskustva.

naručio sam ngn ranac kao lolin, samo sivi umesto indigo, pa ću njoj dati sivi a ja uzeti indigo jer mi se više sviđa a ona se ništa ne pita.
naručio sam i salomon onaj prsluk ranac sa dve flašice gde može da se ubaci i nešto drugo umesto flašice, eto da ga imam nakon što sam već otrčao sve planinske trke i maratone i trekinge, sudijska nadoknada propuštenog.
i jedne čarape pride, bile su na akciji.

naručio sam i hrm traku za garmina jer stara i dalje nešto zeza, ovo je neka nova "Heart rate monitor HRM-PRO Plus" kojoj ne trebaju šrafići nego se samo otvara poklopac i menja baterija, jer su mi na servisu odvalili šrafićem jedan ćošak i sada prekida dok radi.
a čekam i u kompjuterskoj radnji naručen onaj dock za hdd/ssd, ovo je mesec kupnje.
jedino još laptop nisam naručio, čekam da se rasproda pa da ne moram više da budem u iskušenju jer ovakvu zver na 30% akciji ovaj svet više videti neće.

Nema komentara:

Objavi komentar