01 rujna 2015

izbegoh zatvor!

gle bizarne vesti:

a ja u nedelju protrčao ovuda i nisam ništa primetio :-/
mislim na tu maricu i apšenje.
jeste bilo dosta automobila, možda desetak, a na ušću Sušice u Jablanicu su čak bili neki izletnici i sunčali se onako razgolićeni jer je to standardno mesto za kupanje, iako na samo 500m od crkve.

DODUŠE!
... nije da baš ništa nisam primetio, jer je na samoj brani bilo nešto kao zagrađeno, no ja sam se naravno provukao.
a na kraju sam se popeo direktno uz bradu i još napisao kako ko zna da li će to još dugo moći, i tada sam primetio policajca kako se šeta gore po brani i video da su tu neku ogradu od trake pomerili još 50m niz put. a taj pandur me uopšte nije ni video kao se penjem po brani peške, niti je reagovao kad sam protrčao pored njega. a eto baš je bila lepa prilika da i mene zbog nečeg uhapse, pa ako ništa drugo a ono jer sam u jednom danu nakon zabrane kretanja i prilaska protrčao dva puta po dnu budućeg jezera :-)

eh da, posebna zanimljivost je bila što sam prilikom povratka tačno u trenutku kad sam silazio sa evo upravo ovog puta na slikama, u potok, da bih prešao na drugu stranu, dakle tada sam sreo i propustio jedan audi A2 beogradske registracije sa nekim ženama, i dok sam ja protrčao ta 3km po dnu buduće aukumulacije, popeo se uz branu i izašao na glavni put, upravo na tom mestu je taj autić opet naišao! mora da im je bilo čudno što se srećemo obzirom da su oni išli obilaznicom nekih hmmm... 2+10=12km, i tek tako da im pred nos izleteo isti onaj trkač kojeg su već sreli i koji je ostao tamo negde daleko iza.

ono zbog čega je vest bizarna je što te rečice koje treba da "probno napune Branu" tolicno malo piškaju, da pretpostavljam da će trebati nedelje da se tu formira nešto na pola od bare do jezerceta, i da pre kasne jeseni i prvih većih kiša nema šanse da jezero uopšte priđe manastiru. no videćemo koliko sam dobar u procenama, a vi ćete usput redovno gledati i slike obzirom da znate da ja nisam tip koji će poštovati zabranu prilaska ovoliko zanimljivom mestu kao što su brana i buduće mega-veliko pravo švajcarsko jezero...

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:565234-Uhapseni-branioci-Valjevske-Gracanice

Nema komentara:

Objavi komentar