15 studenoga 2016

dosada

nije meni dosadno nego se bojim da će ovaj blog biti dosadan pa je možda bolje da ga ni ne pišem. whatever...

nakon onoga što se zvanično zvalo maraton, a što je bio najobičiniji trening polulagane polufartlek dužine, naravno da me ništa nije bolelo ni mučilo. jedino neuobičajeno je bilo malo žarenje odozdo na metatarzalnom delu, valjda od trenja. jesu mi ove saucony kinvara 7 malkice široke, ali bolje nego da su uske. probaću ih na sledećem maratonu sa nekim za nijansu punijim čarapama.

juče +3° danas +4°, nije baš bilo vreme za nešto.
ipak sam sinoć pred sumrak otišao biciklom sat vremena, a danas sam od svih aktivnosti na otvorenom samo nakupio sat šetnje sa psima.

ostatak dana je proleteo u završavanju radova na kući, još malo farbanja prozora i ograde i nekih šmirglanja i tako. nakon šlajferice sam kupio i onaj aparat - fen za skidanje farbe vrelim vazduhom, sad otpilike u kući imamo ama baš sve što se može imati osim motorne testere. kakva je to kuća bez motorke, fuj, to moramo popraviti pod hitno, naročito jer ih sad imaš na akcijama po ceni pola patike.

mislio sam da bih večeras mogao da odem na pola sata laganog trčanja i da na kraju uradim par ubrzanja, ali dalje od tog "mislio sam" nisam stigao. ko će ga znati, možda dva dana i nisu prevelika pauza nakon pretrčanih 43km po ledenom vetru...



Crikvenica je prišla na samo 10 dana, a ja pokušavam da prebolim to što 99% NEĆEMO uspeti da sledećeg vikenda skoknemo do tete u Poreču, jer se baš fino namestilo nekoliko trka (Fužine ili Vodnjan u subotu, Poreč u nedelju). no ne treba odustati ni od onih 1% mogućnosti, kopaćemo noktima do poslednjeg časa.

PS
za ljubitelje brojeva podatak da sam ove godine stigao do pretrčanih 4960 km

sledeći blog bi mogao da bude o R-R snimanju pulsa kao pokazatelju zamora/oporavka. veoma zanimljiv koncept i specijalnost svih vrhunskih Polar štoperica, a poslednji modeli su koliko čitam stigli do impozantne brojke od samo 0.03% razlike u odnosu na medicinski EKG.

Nema komentara:

Objavi komentar