20 studenoga 2016

odlutao


hteo sam da pišem o trčanju pa sam primetio da su triCkeri stavili rezultate iz Poreča pa sam odatle nemam pojma kako došao do lige u Fužinama pa sam video da su se tamo pred kraj poklali Stane i Peki, pa sam odatle opet ne znam kako zaglavio na Pekijevom profilu čitajući roman iz Ljubljane! i pobeže par desetina minuta dok si reko Tolstoy.

danas je bio taj dan kad smo morali na groblje, a između i okolo toga nakrkati što više poslova jer je sutra neki Svetac i zabranjeno svako uključivanje brusilice da te ne bi ceo komšiluk gađao saksijama i proklinjao. evo i ovi što zidaju zgradu su zamenili nedelju sa nekim drugim danom kao da je ovo Doha a ne Valjevo, pa danas tu rade fasadu a sutra će im u ponedeljak biti Nedelja. naseckao sam sve potrebno za šahtić, još je ostalo da zavarim, to ću u utorak nadam se:



tako sam i ja neki bitniji aerobni napor ostavio za sutra, a danas nastavio uhodanom prolećnom šemom radi-koliko-stigneš-a-trčaćeš-kad-padne-mrak. ovaj put su mi noge bile znatno odvezanije nego zadnje dve večeri, biće da sam se konačno odmorio od onog vezanog ludila od 2 maratona i 2 polumaratona u samo 14 dana.

za razliku od jučerašnjeg Haruki treninga, današnji sam nazvao Ho-Ruk-i, jer je evo već ko zna koji dan protekao u takvoj ho-ruk šemi. specifičnost treninga je što sam prvi put u životu trčao kružnim tokom, eto da vidim kako izgleda. jest doduše bilo kontra smerom ali ako si pešak, sve je dozvoljeno. za početak samo jedan krug, izašlo mi je negde oko 120 metara valjda, nisam siguran. dakle 80-ak krugova bi bio sasvim dobar trening :-)


inače istih mračnih 10km kao i sinoć, s tim da sam samo do pola držao Murakamijevih 10 km/h prosek, a od pola sam do kraja digao na 12 km/h, ukupno cener za 54'. ako bih svakog sledećeg dana popravio ovih 10km za novih 5 minuta, za samo 4 dana bih mogao u repku a za 6 dana bih demolirao svetski rekord.

Nema komentara:

Objavi komentar