26 studenoga 2016

u nastavcima



e ovo je već u rangu genijalnog debilizma :-) pazi sad: kao dogovorimo se da ćemo ipak nositi "onaj ranac" sa malim tablet/laptopom, ja u njega uredno upakujem punjač i sve što inače ide u taj ranac, naravno produžni kabl "jer po tim hotelima nikad ne znaš".

smestimo se ovde puno ranije od onog najgoreg kasnog scenarija, zahvaljujući tome što smo uglavnom gazili između 140-160 km/h.

Zdravko nam je već uzeo brojeve i nema potrebe da idemo u prijavni centar, pa rekoh da zalegnem da se malo odmorim. našao sam na tv-u neku stanicu gde puštaju nemački rock, teško da će mi ovo dići adrenalin za sutra išta više nego da smo otišli u park gde Neno Belan otvara "advent event".

u sobama nema wifi-ja no koga briga, Lola je strčala do hola hotela da vidi da li ima nekih važnih poruka a ja ostao da nešto napišem za blog.

kad ja rukom u zadnji džep od ranca, onaj što se naslanja na leđa, a on, pogađate, prazan :-)

punjač sam poneo, i produžni ako zafali utičnica, ali je laptop ostao u sobi na stolu, verovatno zatrpan knjigama.
nije da se nešto mučim sad na telefonu, no ne znam koja od aplikacija prilikom zatvaraja ne obriše otkucano, ako nisi onlajn. tako sam uzeo da ovo pišem kao sms poruku, jer sam jedino za to 100% siguran da se sačuva kao skica.

HA! iskusan je Blogoje.
prvo sam odabrao SELECT ALL pa COPY pa sam sve PASTE u aplikaciju blogger, pa sam onda iz nje izašao i vratio se (bez kucanja), i evo i u njoj/njemu me je sačekala sačuvana skica. yeah!
sad brzo trčim natrag u poruke da obrišem onu skicu jer ako je slučajno pošaljem ode rafal od 10 sms-ova iz rominga, bajbaj kućni budžet! :-)

Nema komentara:

Objavi komentar