25 rujna 2024

efinitivno* sam u minusu

svaki put kad napravim pauzu od kucanja kao sada da nešto pojedem i premestim roletnu iz prizemlja na sprat, tastatura ode u stend-baj i prvi otkucan taster dođe kao neko buđenje, te se samim tim ne računa.
i tako kad sam krenuo da zapišem blog, ode mi prvo slovo, pa sam umesto definitivno u minusu, samo EFINITIVNO, što je valjda bar malo bolje.

elem prošle godine sam u septembru imao 145 a sada samo 60km trčanja i to je definitivno poraz 2024-te.
imam pet dana do kraja meseca pa je teoretski moguće čak i sa bronhitisom na izdisaju pretrčati 85km što je samo 17km na dan, to je iz dva puta lako.
no mislim da bi mi to bio najgluplji mogući način da utrošim ostatak meseca.

eventualno mogu da pretrčim još 2km jer bih tako imao ukupno pretrčanih (otkad pišem u excel*, inače je nekoliko hiljada više) 67,777km, to sam slučajno spazio.
a otkako sam optrčao krug oko Zemlje, imam i jedno polje koje mi računa za drugi krug u kontra smeru, tako da mi dotle fali još 12,375km, da stignem do tih 80,150km.
eto vidiš ima i taj prolazni cilj, nakon sledećih 40 pretrčanih km imaću 12345 manjka do drugog kruga.
ako doživim. 
ako ne "ispadnem u drugom krugu" poput Đokovića.

*zvezdu sam stavio jer više ne koristim excel koji mi je istekao u w11 pa mi traže da platim, doduše trenutno je na akciji 365 office no ne kupuje mi se samo zbog excela jer sam sa interneta instalirao neki besplatni libre office koji sasvim jednako radi tako da maltene ne primećujem razliku.

današnji Prvi Dan Godišnjeg je prošao u bežanju od nevremena no spazio sam ga na brdu odakle sam se biciklom sjurio u grad taman koliko da osetim par prvih kapi ali ništa više od toga.

Nema komentara:

Objavi komentar