24 rujna 2024

mislim da sam u minusu

srećom ne ide kamata na ovu vrstu minusa, jer sam u debelom zaostatku za septembrom prošle godine, odnosno barem mislim da sam u zaostatku, ili da budem još precizniji, verujem da sam u debelom minusu.
jer nešto kao pamtim da sam trebao u drugoj polovini meseca dobro da prionem na nadoknadu no eto, sve nešto metiljavo.

ovo moje je na kraju prešlo u neko išmrkavanje sukrvice iz levog sinusa a mene nikad nisu mučili sinusi pa mi je to bila mala misterija, rekoh da mi se nije mozak probušio pa curka.
no nakon toga je pak sve prešlo na vrh bronhija i bogme dosta puta sam izbacio hrkkk onako solidan zeleni kliker i na tome se trenutno zadržalo stanje.

i rekoh dosta se kunjalo, odoh ja na lagani trč.
dva u jedan, posao i zabava, plus ušteda kisika što bi na stravi rekli commute.
sa tim komutovanjem se složio i garmin koji mi je predložio 40 minuta po 6 minuta, you know what I mean, i rekoh ODLIČNO.
tako sam i planirao.

to što sam do pre neki dan mislio (da ne umem toliko sporo da trčim) se istopilo u prvih nekoliko koraka, i sasvim veselo sam nastavio da trupćem lagano da se ne preznojim a da stignem naokolo do groblja da još jednom polijem onaj sveži beton od juče.
vratio se drugom stranom sveta da obiđem što više od županije, i taman negde pred moju ulicu mi je bip bip biiiippp odzvonio kraj, izašlo mi 6.66km ukupno i koja sekunda preko 40 minuta.

no zato što nisam nosio HR traku su mi pulsevi umesto pretpostavljenih 130-ak maksimalno do kraja nagruvali do 165 zbog greške u očitavanju sa zgloba, tako da očekujem da mi smanji formu na polumaraton od tri sata :-)

Nema komentara:

Objavi komentar