01 listopada 2020

pro gnostik

čitajući o gnosticima dođeš do zaključka da su isto što i vremeneski pro-gnostičari, evo šta kaže knjiga 
- Tako je već Irenej, biskup u Lyonu (oko 180. godine), pružio podroban izvještaj o određenom broju gnostičkih skupina te za samo jednu od njih rekao: "Jedva da možeš naći dvojicu ili trojicu koji se u nečemu slažu."
i tako gledam ja prognoze, norvežani kažu ovo, hrvati predviđaju ono, jedino šveđanke ćute ispod jorgana i čekaju princa sa belim konjem.

za plan mi je potrebno da u subotu bude kakvo bilo vreme a da u nedelju bude lepo, jer za ovo što planiram za subotu štaviše može da bude bolje loše vreme, da me što manje publike gleda kako se mučim.
a u nedelju ne bi ni trebalo da bude publike osim kolega sa istim idejama i interesovanjima, plus što se tiče mučenja neskromno očekujem da neće ni biti nikog približne snage pa ću moći da uživam bez bojazni da ću usput morati i da se zaduvam.

problem je prebaciti se iz subote u nedelju, ova bicikletina jeste premoćna i predobra ali je i prevelika, prosto vapi za nekim nisan kaškaijem ili tojotom rav4, eventualno škoda jeti al da nije prešla baš 400,000km
kad već pričam o automobilima, teoretski bi mi najviše odgovarao neki od novije generacije van-ova koje uglavnom služe za dostavu, tipa doblo partner ili berlingo, ali opet dođeš na isto, svi ti modeli pređu preko 100,000 godišnje pa čik nađi neki u pristojnom stanju koji neće narednih 8 godina provesti u radionici

plus ima jedna NOVOST a to je da je jedan od letnjih večernje-noćnih maratona otkazanih zbog korone najavljen u ponovnom pokušaju održavanja za 18.okt. i to u normalnom terminu u 10h pre podne, što ga odjednom čini jako zanimljivim za pokušaj neke monotono-dosadne dužinetine u svrsi gubljenja vremena i ispiranja mozga.
jer kako da kažem, mogu da otrčim na planinu i nazad i namirim tih 42km, a mogu da dahćem i pretičem rulju na uzanoj stazici kružeći unedogled eto samo zato da bismo se malo DRUŽILI u vreme kada nikakvo druženje nije preporučeno. 
divotica. nisam se još prijavio ali stoji mi stalno otvoren taj tab sa spiskom i krajičkom okceta motrim kojom se brzinom popunjava.


evo kako sam juče za svaki slučaj skrinovao trčanje i još dopisao dsrŽ44.5 kao opis patika jer te asics ds racer imam belo-žute 44.5 i belo-crvene 44 veličinu pa tako osim imena imaju i prezime. ZA SLUČAJ da se kompjuter povrati u život što je i uradio.
danas bi trebao da bude netipičan dan odmora zbog pomenutog plana koji počinje već u subotu pa bi divljanje u četvrtak bilo kontraproduktivno.
već nekoliko dana se vrtim na 1-2kg manje nego letos, rekao bi čovek da se leti svi osuše a zimi nadoknade manjak tečnosti (a bogme i sališta) ali valjda se ovo mahnito trčanje u zadnjih desetak dana bar zbog nečeg isplatilo.

kao i pred svake izbore pomisliš da od ovoga trenutno nema goreg i nakon onog histeričnog sranja od septembra se ponadaš da će doći to bablje leto iliti indian summer kad ono prc, celu noć kišurina i prvo oktobarsko jutro sivo kao govno u crnobeloj tehnici, život da ti se smuči.

bar imam dobru pesmu za ovo, džesika dušice spašavaj stvar!
i tajler sa gitarom boje žabokrečine hahAH :love:

ESCONDIDO - COLD OCTOBER

Nema komentara:

Objavi komentar