03 svibnja 2024

jedno mnogo lepo trčanje

prošle godine sam nakon Beogradskog zaključio da me trčanje više ne zanima pa sam u naredna 4 meseca postavio lični rekord u NEtrčanju.
iskreno, ni sada nešto nisam lud za trčanjem, no kad se ovako odmorim kao ovih dana, a kada napolju rosuljâ, kiša rosi kiša rosi Saša gulaš nosi.
na veliki petak je striktno posni dan no ja sam nosio one male gulašiće, dvema kujicama na dve lokacije gore u bregama.

do izlaska iz centra biciklom 2km, provlačeći se kroz potpuni kolaps neradnog dana između dve nepregledne kolone po beloj liniji, pa kroz raskrsnicu trotoarom, pa preko pešačkog za pešacima pa se hop opet uključim na ulicu, mislim da su oni koji su sa mnom čekali na prvom semaforu morali da prebroje barem deset izmena crvenog i zelenog pre nego što su krenuli dalje.

nakon prvih 500m trčanja sam skinuo šuškavac i ubacio ga u onaj mali prsluk/ranac

(tu se setih da napomenem da sam naručio dva ona salomon pojasa za oko struka jer imaju različiti naziv pa me zanima koji ima kakve pregrade i koji će za šta biti prikladniji.
mnogi šorcevi, biciklističke, bermude, šuškavci i trenerke nemaju dobar džep za telefon ili recimo gel tako da mislim da mi je takva stvar odavno trebala, umesto da nosim neke glomazne torbice oko struka)

nakon izlaska iz grada na brežuljke i 1.5km uzbrdo trotoarom, dolazim na nov glanc gladak renoviran put u dužini od nekih 6-7km, sve kroz šumarke gore-dole, praznik za oči i dušu, no uglavnom sam tuda jurio e-bajkom kada sam išao da hranim ove pse jer u pauzi posla nisam ni imao vremena da trčim toliko a ni za tuširanje pa mi je biciklom duplo brže, plus bez znojenja.

danas smo na poslu tek evo od 13h jer je i nama valjalo ofarbati jaja pa smo malo ošišali radno vreme, ja sam se nakon obavljenog zadatka sjurio nazad u grad sa nelošim prosekom (za Tempić) od 5'28'' preko 300 i par metara uspona na total 13km.
u povratku se i razvedrilo mada ni zbog onih nekoliko kišica od po par minuta nisam oblačio šuškavac, dukserica za trčanje (iz lidla naravno haha) je završila posao.
fino.

Nema komentara:

Objavi komentar