10 svibnja 2024

pomalo intimno heh heheh

nekad, to jest ne nekad nego oduvek, a ako sam napisao to jest mogu na pisati i od uvek, ali ajd, nećemo sad u gramatičke teoreme i zajebancije koje su mi sklone.

elem pre neki dan mi je krenula neka upala tačno tamo gde sediš na sredini sica od bicikle, i to mi se događa na svakih godinu dana, nekad i dvaput.
ovaj put bogme naraslo ko šljiva, a ja rešio da se provozam biciklom tako da sam uglavnom vozio stojećki na pedalama sa što manje sedenja.
hteo na rikaverić a ispao trening ubrzanja.

popodne pokušao još jednom, no sa još manje uspeha, a trčalo mi se nije, tako da sam žuljao guzicu "na ripit" što bi kllinci rekli.
sutra ću da vidim, iako je subota, da li radi ova klinika pored naše kuće, jeste da je ginekološka ali komšija je otvorenih pogleda a i rekreativni biciklista osim što je ginekolog, pa ću da uletim na pregled da vidim da li neki od njegovih hirurga ume ovo da reši da me više ne muči.

lepo je vreme za vikend, sutra je treking liga na Bukulji a u nedelju (prekosutra) mtb biciklijada tu iz jednog sela 25-30km odavde, pa možda skoknem ako mi se smiri ova upala da pozdravim vozače, jer teško će mi se još sedeti na bicikli preko ta tri sata do-od tamo, a kamoli da ću po šumskim putevima da se udaram i nabijam sa živom ranom na sedištu.

Nema komentara:

Objavi komentar