11 svibnja 2024

za sad sve po planu

noćas sam jedva spavao od bolova koliko se ta upala povećala, bukvalno kao šljiva, tako da sam jutros to probušio iglom i iscedio pa eto ako sam rekao da je kao šljiva, onda zapremine kao pola šljive sve malo po malo, i bogme odlično se smanjio taj pritisak i upala.

i, pozvao me jutros komšija na specijalistički pregled, ko veli da vidimo šta se tamo događa, pa sam odneo i bris tako da ću u utorak popodne imati antibiogram a u sredu kod hirurga koji je PAZI SAD ujedno i estetski, tako da ga mogu pitati i za podočnjake, hahaha, no o tom potom.

danas naravno neću ništa bitno trenirati a sutra ako dadne bog možda navučem par pari gaća (?) pa se odvozam do te biciklijade i malo se podružim s njima, to bi bilo puno neobaveznije od "treninga" i mogao bih da napravim iks pauza da odmorim guzu i da je vratim kući u svežem i kvalitetnom stanju.

no prvo se mora iskristalisati prognoza, obzirom da mi nigde nije "zapelo" da moram da kisnem i ginem, nešto sam u fazi komfora* u smislu da mi ništa ne smeta trčkaranje u šuškavcu po kišici ali mi bogme mnogo smeta da razmišljam da li će me neki ćoravi čiča baciti u kanal sa sve biciklom, jer u brisači slabo rade.

*tako da se tu radi o nekakvom kognitivno-emotivnom komforu, da mi je duša mirna, a ne u smislu neke razmaženosti i potrebe da mi bude ugodno.

Nema komentara:

Objavi komentar