08 lipnja 2024

malo lera neće da škodi

probudio sam se ranije nego inače, taman kad mi se najviše spavalo, što znači da se ustvari nisam baš ja probudio nego su me probudili, tačnije ona keruša najveća od svih koja zalaje kao da nam je divlji medved ušao u dvorište.
mislim, zbog pitomog medveda ne bi toliko lajala, mora da bude divlji.
i onda kao gle možda bih imao i 4 sata fore pre posla.
da odem ovde, ili onde.
krug polukrug out-and-back, šta bilo, vrtim kroz glavu mapse i tražim najbolju varijantu.

no onda sam ipak prelomio.
juče sam baš lepo vozio, bio zadovoljan, nisam siguran koliko dana mogu zaredom a da ne postanem NEzadovoljan i šta mi je najpametnije ipak.
a sutra (nedelja) ima neka mtb biciklijada 40km odavde, možda odem do tamo da vidim malo narod i da krenem sa/za njima koji kilometar, pa okrenem nazad kući nekim trećim pravcem.

i sad ako sam juče išao 60-ak km, sutra stotinak, mogu danas i nešto manje jelte.
nakon sat vremena šetnje sa psima pored reke, testirao sam koleno jer sam osećao nešto spreda i nisam znao da li je ligament ili meniskus, nešto sam nezgodno doskočio pre neki dan i tu me nešto malo kao žulja.
valjda je bolje.

i posle toga uzeo da ošišam živu ogradu onim aku makazama no tu idu i merdevine jer je to 4m visoko, pa malo iz dvorišta a malo sa parkinga, pa pomeraj merdevine metar po metar a ograde ima desetak metara, pa je trebalo sve i očistiti i odneti dva ogromna džaka do kontejnera, pa sve vratiti na svoja mesta, napuniti baterije, očistiti alat, istuširati se, i bogme ispade ne baš Dužina ali jedan jako znojav Tempo od 07 - 10h.

bogme ovoliko se ne bih umorio na bicikli sigurno, onako opšte uzev, ali opet noge nisu ništa radile pa bi uz malo e-bajka popodne mogle valjda fino da se odmore do sutra.
dani su preko 30° i odjednom se vratilo pravo leto, barem na nekoliko dana.

Nema komentara:

Objavi komentar