10 listopada 2024

deset deset deset

eto stao sam pored laptopa desetog desetog (datum) u deset sati i 11 minuta i to me je baš onako potištilo što sam zakasnio da snimim ekran i zaokružim sve te silne desetke, no ionako nisam jutros otrčao 10 nego samo 7km, pametnom dovoljno.

doduše imam i 7km biciklom jer sam se opet malo izmestio iz samog grada, u bisagi bicikle sam ostavio jednu staru majicu da je posle obučem dok se vraćam kući umesto da jezdim po vetru u vlažnom dresu, a šuškavac sam bogme celo vreme nosio u ruci onako zgužvan poput neke krofne, to mi se ipak nije ostavljalo "na izvolte".

krenuo sam lagano pa počeo da ubrzavam sam od sebe pa na okretu stigao oko petice (prosek) i tu sam se vrteo po jednom ogromnom parkingu da namaknem do punog kilometra, pa okrenuo nazad industrijskom cestom.

na tamo sam sreo dvojicu starijih kako džogiraju, njih dva u kratkim bickama a gore dugi dresovi, ja u kratkom dresu a dole duga trenerka, doduše tanka pretanka samo što se ne providi, bože oprosti.

tamo na parkingu još jedan susret, čovek je uleteo kamionom u slepo crevo i pita me gde je neka fabrika, koja je bukvalno na 500m odatle ali sa druge strane reke pa sam mu objašnjavao gde sve mora da se vrati i gde sve da skrene, nadam se da je zapamtio.
da sam imao malo više vremena seo bih s njim u kamion i odveo ga do tamo pa bih dotrčao nazad do bicikle skroz nekim drugim putem, to bi bilo baš fora da se pogleda na mapsima kad završim activity.

kilometara tik ispod sedmice, prosekom tik ispod petice, od koga je dobro je.

Nema komentara:

Objavi komentar