01 listopada 2024

zima zima e pa šta je

drugi put zaredom mi se dogodilo da se posle malog kruga od 3km vratim kući biciklom da bih uzeo i šuškavac. ne onaj rainstopper nego windstopper, malo lakši, onaj što ga zgužvaš u pesnicu. ta dva šuškavca su mi ispala jedna od boljih prolećnih investicija jer odlično služe svrsi i na bicikli/biciklama, a ne samo na hajku ili trčanju. ovaj tanji mi čak stane i u zadnji džep od šorca ili trenerke za trčanje, pa mi je zgodan za kombinacije city bajk & trč.

no jednom kad se utopliš sve postane jasnije, jer onih najavljenih 15 a na osunčanoj terasi izmerenih 17 dođu na nekih 13 kada se odmakneš od centra grada a uz malo ozbiljniji severoistočnjak to ne deluje ništa toplije od samo desetak stepeni, maltene sam priželjkivao i rukavice kada sam išao prema vetru.

tako sam ukombinovao dve vožnje, pa se može reći da mi je nakon 4 sata na bicikli ovaj dan bio podosta aktivan iako se to nije baš moglo nazvati "treningom".
zato sam još jednom pogledao naj momente sa svetskog u biciklizmu i Pogačarov sumanuti beg.

dobavljač biciklističke opreme (haha) se vratio sa letovanja u Maroku pa ću krajem nedelje napokon dobiti sve što je potrebno da nova bicikla ima taj neki zaokruženi repertoar dodatne opreme, još mi samo treba lepo i dugačko miholjsko/bablje/indian leto i godina će se završiti sa višnjom na šlagu.

Nema komentara:

Objavi komentar